До  остават броени дни и е време да помислим как

...
До  остават броени дни и е време да помислим как
Коментари Харесай

Кои Три ястия не трябва да слагате на масата на Нова година преди срещата с Жълтото Земно Куче

 07

До  остават броени дни и е време да помислим по какъв начин да я  посрещнем и  какво да сложим на масата в новогодишната нощ. Обикновено   готвим всичко, което желаеме, само че има ястия, които е по-добре да не вършим в този момент.

Следващата година ще има за  настойник Жълтото Земно Куче, което не  харесва всевъзможни храни.  Какво би трябвало да изключим от  менюто на Нова година, тъй че признакът на 2018 година да е благоразположен към нас?

1. Рибни ястия

Кучето в действителност не обича рибните артикули, само че няма да се откаже от месо. Постарайте се  да не слагате морски блага и риба на масата. По-добре е да сготвите ястия с месо, пастет,  и сходни други неща.

2. Ястия с  желатин

Желатин и *агар-агар кучето не харесва. Ето за какво е по-добре да избягвате ястия, които включват тези съставки.

3. Рибен  хайвер

Подобно на рибата, хайверът не е подобаващ за новогодишната софра. Можете да замените хайвера с  пастет или зеленчуци. Вкусът няма да се скапе, а ще икономисате и пари.

* Агар-агар е артикул, получен по пътя на екстракцията от червени и кафяви водорасли, растящи в Бяло море и Тихия океан. Агар-агар е растителен сурогат на желатина. Във воден разтвор образува трайно желе.

Какво би трябвало да остави в отиващата си година всеки знак на зодиака?

 

Овен (21 март – 19 април) Трябва да оставите в предишното всички обстановки, от които не  излязохте победител. Не постоянно би трябвало да сте първи и най-хубави във всичко. Направете всичко…

Цялата публикация

Какви рискове дебнат през 2018 – Годината на Жълтото Куче

 

Годината на Жълтото Куче ще наложи промяна на целите. Скоро Червеният Петел ще даде път на нов знак – Жълтото Земно Куче. Животното – настойник ще въздейства на живота на…

Цялата публикация

Безгранично обезсърчение: Това куче разбра, че неговото семейство го е захвърлило вечно (видео)

 

Този  трогателен миг е сниман в приют  за кучета в Калифорния, Съединени американски щати. Четиригодишният  питбул  Електра е бил оставен там от стопаните си на  17 май. Причините, заради които е  изоставено…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР